Blossa electrocigarette som ersättning för vanliga cigaretter med tobak

Idag undrar otaliga om man kan byta ut vanliga cigaretter med e-cigg. Många anser att electrocigarette är ett kasst alternativ för den som absolut vill lägga av röka. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är avsevärt säkrare än vanliga cigg med tobak.

En e-cigarett kommer dessutom med flera olika smaker i så kallade e-liquid, de är ett gott alternativ när du vill sluta röka. Det här kan leda till att du lever ett friskare liv.

Hur länge kan jag blossa min elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Fast för att man ska kunna sikta mot det tvingas du sköta om er produkt på rätt sätt.

cigg

En e- cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priset. När man köper e-cigg på nätet möts man av otaliga erbjudanden, fast tänk på batteriets kvalité. Flera gånger då kan det löna sig att erlägga lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg kan även funka kortare perioder. Det kan vara en bra idé att experimentera för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Vem som helst kan blossa e-cigg

E-cigaretterna möjliggör för dej att blossa utan att blossa. Med en e-cigg som är utan nikotin då kommer man inte att bli avhängig. Från och med nu blir alla belåtna när du feströker då du slipper drogen.

Med en e-cigarett kan du blossa utan att besvära andra. Med en el-cigg kan du blossa olika smaker, tack vare e-juicerna. Det kan jämföras med de traditionella vattenpiporna. Samtidigt som du helt slipper de skadliga ämnena.

Du kan köpa bra cigg med e-juice på webben

Handla dem i Svenska butiker online. Allt fler e-shoppar får ett bredare utbud så att du kan hitta nya smaker. Rökning befinner sig nu på en totalt ny nivå. Ta dig en aning tid till att hitta de smaker som finns och en del olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma starta med.

När du har handlat så ska du också se till att du verkligen fattar hur produkten ska brukas på korrekt sätt. Ifall du sköter produkten på korrekt sätt kan du få ut mer av den.