Dags att bli rökfri med hjälp av elcigg och andra smarta avvänjningsmetoder

Har man en gång börjat röka är det inte så enkelt att sluta. Man kan ju fastna redan efter det första blosset, efter det kan det vara svårt att bli rökfri. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

billig

Med en elcigg är det enkelt att bli rökfri

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. Svenska elcigg levereras inte med nikotin för att klara avvärjningen kan man därför kombinera med nikotintuggummi.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Kanske är det just detta som gör att du blir rökfri en dag.

Hjälpmedel gör skillnad

Men det finns också mer än bara elcigg du kan använda. Det finns många smart appar att använda sig av. Har du svårt att hålla ordning och reda kan appen hjälpa dig. Många appar är gratis att använda.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Ingen är den andra lik och ibland kan det vara bra att ta stöd av andra för att lyckas. Kostnadsfri information finns online!

Ingen annan kan få dig att sluta röka

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Det spelar ingen roll om det är med nikotin. Ett svårt beslut, men det måste tas av dig.

Man kan inte bli rökfri och sedan feströka lite då och då. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Man kan ändå försöka om man känner sig svagare. För att bli rökfri måste man sannerligen ha bestämt sig att lägg av.