Passiv rökning är seriöst!

Idag vet vi att passiv rökning är allvarligt. Passiv rökning leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

e

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Detta är särskilt vanligt om man utsätts dagligen. En annan sak som folk ofta inte alls är medvetna om är att man kan skadas av rökning i tredje hand!

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. På detta sätt kan små barn få i sig röken. Man kan fråga sig om det ens bör vara lagligt att röka på allmän plats.

Är e cigg farligt?

Allt fler upptäcker att man kan undvika passiv rökning genom att använda sig av ecigaretter. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR El-ciggen leder inte till någon passiv rökning. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Tänk på hur du påverkar andra

Vill man fortsätta röka händer det att man skojar bort passiv rökning. Vissa rökare kan känna sig förföljda och förlöjligade. Istället för att röka kan de prova en el-cigg och hitta en ny hobby.

Man måste betänka hur man påverkar sin omgivning och det gäller faktiskt inte bara rökare. Det finns mycket som kan störa, parfym är bara ett exempel. Det går bättre om man bara tänker till en extra gång. Äger man en restaurang gäller detta även för dem.

Vill man få bort passiv rökning måste man sluta att röka. Alla känner ju röken ändå. Butiker borde också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.