Prova electrocigarette nästa gång

Många funderar över om man kan byta elcigg mot vanliga cigaretter. Många anser att electrocigarette är ett dåligt alternativ för den som verkligen vill sluta röka. Men faktum är att e-cigaretter inte är farliga i jämförelse med traditionella cigaretter.

Om man nu ska sluta röka kan man använda sig av ett startpaket där man får tillgång till flera olika smaker på sin cigg. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

rosa

Hur länge håller en elcigg efter första användningen?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. När du ska köpa en ny e-cigg är batteriet av största betydelse, tänk på det när du shoppar online. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Det som är bra med el-cigaretterna är att du kan röka utan att röka. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. Här slipper du dessutom den farliga tobaken.

Du kan köpa bra cigaretter med e-juice på nätet

Köp e-ciggen och e-juicen i Sverige. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökningen har blivit uppdaterad. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

När du har beställt så ska du också se till att du verkligen förstår hur produkten ska användas på rätt sätt. Då får den ett längre liv och du kan få ut mycket mer av en patron med ejuice.