Smarta sluta att bolma råd för en framgångsrik rökavvänjning som inte blir så plågsam

Många har försökt att upphöra röka och de som testat känner till hur marigt det är! Enkom de som testat själva känner till hurdan det känns fastän du hittar en hel del viktigpettrar som vet hur man skall göra. {Med tanke på det här så kan det vara förståndigt att få sluta blossa råd av folk som själva har slutat.|Således är sluta röka info från de som en gång själva har slutat ovärderliga. Dessa råd kan finnas i bokform men även online som skrivits av tidigare rökare som lyckats med sin rökavvänjning.

Genomgående så sägs det att rökavvänjning bara går om man bestämt sig.

röka

Något som alla tycks vara rörande överens om är att inga sluta röka tips kommer att hjälpa om man inte har bestämt sig för att lägga av med cigaretterna. Man ska vara helt säker! Släpper man inte tobaksrökningen så har det ingen betydelse om man skulle tycka om att gå över till ELCIGG. Att besluta sig att sluta med tobaken definitivt är alltså det första rådet man får.

Sluta på egen hand alternativt med expertens sluta röka råd

Ingen tycker att det är märkligt med att ta emot experthjälp idag. Det är ju inget märkligt med en sluta röka coach, inte mer än en personlig tränare väl? Det är klart att man kan finna stor hjälp med vårdguiden sluta röka eller genom att få sluta röka tips på flashback. Men det här är ju tillfälliga lösningar och kanske inte det som kommer att rädda en när abstinensen är som svårast. Med personlig hjälp så kan det bli lättare.

Ett betydligt starkare stöd får man om man har någon som är där för en personligen än om man skulle använda en app eller något annat tekniskt hjälpmedel. Liksom när man bantar så kan det vara bra att berätta för någon hur man lyckats för att sporra en att inte ge upp.

Elcigg som ett sätt att fortsätta röka trots att man har slutat

Man kan, om man vill, fortsätta ha en cigarett mellan fingrarna, känna den i handen och uppleva rökpauser med ecigaretter. Ecigg är ofta ett bra sluta röka tips eftersom den fysiska rörelsen får fortsätta men själva rökningen är ofarlig. Det trevliga är att man med dessa cigaretter kommer att få sällskap även av de mest rabiata rökmotståndare som inte störs av ångan från elciggen.

Elcigaretterna är nikotinfria så nikotinläkemedel eller tuggummi måste till om det finns behov av att få abstinensen dämpad. Ytterligare ett förslag för att klara sig över abstinenstopparna är att låta sig inspireras utav hur kroppen mår bättre utan giftpinnarna!