Du måste välja en desinfektion typ som ger dig ett korrekt virusskydd

Det är inte säkert att desinfektion med handsprit fungerar om du är förkyld. Det är inte så enkelt att varje form av ytdesinfektion för händerna fungerar på likvärdigt sätt. Vid pandemier är det viktigare än någonsin att ha ett fullgott virusskydd.

Använd desinfektion så ofta du kan

Det är inte bara då du upplever influensa symtom som du ska sätta in bättre desinfektion. Har du bra rutiner för handhygien så är det ingen fara. Då har du ett grundläggande virusskydd helt enkelt för att du tar död på virus och bakterier som finns på dina händer.

beställa

Många tvättar inte händerna efter att de varit på toaletten. Vissa verkar tro att man bara behöver tvätta sig om man nuddat vid något. Det är ändå lätt hänt att föra med sig bakterier ut från badrummet.

Du måste göra vad du kan för att få ett bra virusskydd

I början hette det att corona inte var värre än en vanlig influensa. Italien förstod dock ganska snabbt att det var frågan om någonting mycket värre än en influensa.

Vid pandemier hjälper sällan vanlig handdesinfektion. En antibakteriell spray kan du använda på många ytor. En enkel väg till ett bra virusskydd.

Bakteriedödande produkter är viktiga i dessa tider

Nöjer du dig med att köpa apotekets handsprit? handdesinfektionsmedel Men det här är inte helt sant. Handsprit kan inte döda alla virus. Då kanske du tror att du har ett virusskydd som du inte har.

Det handlar inte bara om att bli fri från virus. Handsprit kan torka ut din hy. Välja då hellre andra produkter. Var särskilt uppmärksam på det om du använder produkten ofta.

Du vet väl att vattenbaserad antibakteriell handdesinfektion fungerar lika bra som antiseptisk tvål. Smittstopp och Forte handdesinfektion finns i handeln idag. Köp det och håll händerna rena.

Du kan spraya grönsaker med kolloidalt silver och ändå äta dem när sprayen har torkat. Spraya på produkten och undvik att ha dem i karantän.

Spray för desinfektion kan användas när som helst på året. Man vet aldrig när man behöver den.