Nu är en ny stor pandemi här!

Många trodde att ryssen var vår stora fiende. Den nya pandemi kan bli väldigt dödlig. Det kan vara svårt att veta vem som bär på coronavirus. Det finns mycket som kan göras i förebyggande syfte.

Du kan börja med att förbättra ditt immunförsvar med hjälp av C-vitamin. De flesta får bra resultat med Ester-C. Du kan köpa askorbinsyra eller kalciumaskorbat som pulver också.

Alla måste ta pandemi på allvar om vi ska bli av med den

Om dina händer är rena minskar du risken att föra vidare virus till andra människor. Vi glömmer att vi rör ansiktet. Om du har coronavirus på händerna som du sedan för till ansiktet så kan det vara kört.

Smittstopp

Handtvålar är viktiga verktyg under en pandemi. Handsprit är inte att rekommendera mot coronaviruset. Handsprit är överspelat i situationer likt dessa!

Handsprit dödar inte influensavirus, förkylningsvirus eller vinterkräksjukevirus. Du har säkert märkt att dina händer blir torra om du använder handsprit, det beror på att spriten löser upp det naturliga fettet i huden.
Då kan bakterierna slå till. Händerna är inte rena bara för att du använt handsprit. Om du smittas av en vanlig sjukdom först för att sedan få corona, kan dina symtom bli mycket värre.

Om man använder handsprit under lång tid så kan man få sår. Forte eller Smittstopp är mycket bättre alternativ.

Bakteriedödande handtvätt fungerar också. Byt ut din vanliga tvål mot en antibakteriell tvål istället. Prova gärna att använda en antiseptisk tvål.

Du kan köpa produkterna hos prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Gå inte nära andra människor

Det här är en svår del av god hantering av pandemi och många tycker att det känns fruktansvärt att inte längre gå ut och äta med familj och vänner. Men det minskar smittorisken.

Då kan pandemiN försvinna mycket fortare. Smittstopp Information Andra länder avgränsade hela landsdelar i kampen mot corona.

När det pågår en pandemi så måste vi strukturera om vår vardag. Coronavirus sprids via luften och det går inte att se vem som smittar. Man kan vara symtomfri men smitta ändå.

Det är viktigt att du desinficera ytor

Var smart och köp hem medel för ytdesinfektion. Om du köper en bakteriedödande spray så kan du använda den på dina dörrhandtag. Då är du bättre förberedd på en pandemi.

Just nu är det extra viktigt med den egna hygienen. Coronaviruset överlever länge på plastade ytor. Det är svårt att veta vem som rört varan innan du köpte den.

Handla inte hela tiden!

Det här är också ett sätt att göra sig redo för pandemi. Om du handlar varje vecka ökar du risken för att du kommer att träffa någon som bär på coronavirus. Det kan vara bättre att storhandla med större mellanrum. Helst med engångshandskar mellan dig och kundvagnen.

Försök att använda handskar eller andra typer av skydd. Du kan exempelvis ta med dig den antibakteriella sprayen och använda den i bilen när du kör hem från affären. Oftast får du ett bättre resultat på det viset än om du använder vanlig handsprit.