Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Desinfektera dina händer och alla öppna ytor som du använder i hemmet eller på jobbet. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Visa din omgivning hur man tvättar händerna. Se också till att ha rätt typ av antiseptisk tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Stress och nedstämdhet kan inverka negativt på ditt immunförsvar.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även spraya det på frukt. Bästa märket är IONplus.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen passar överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Desinfektion info Om du arbetar aktivt för att få ett bättre immunförsvar så kan coronaviruset få svårt att smitta dig. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Desinfektion är nästan slut i hela Europa. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.