Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Fråga dem i din omgivning.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Sprayen är säker att använda och löser snabbt ditt svettluktsproblem.

Allt-frakfritt.seHar både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

få

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Men det i åtanke tjänar du på att ta bort dålig lukt.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. ta dän kattkiss lukt De pinsamma bekymren blir som bortblåsta. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

Samma spray kan användas på flera sätt

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Var skoningslös i din jakt på dålig lukt, börja direkt.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Spraya direkt i luften.

Tänk på andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. Alla störs inte av lukten. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det är inget vi rekommenderar.