Så använder du sko lukt spray

Kanske luktar dina skor illa? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Det är ett vanligt problem. Du känner säkert någon som drabbats.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

dålig

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Det fixar biffen. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Det kanske hjälper om du byter strumpor oftare. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Om du sköter din hygien så blir luktborttagningEN mer effektiv. Köp strumpor som absorberar vätskor. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Använder du tygskor – så får du bort svett

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Tänk på att välja miljövänliga produkter. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Du kan använda den under armarna utan problem. Den tar bort svettlukt i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Håll koll på läget. Om det luktar då ska du spraya.

Det är bättre att börja i tid. få dän dålig lukt Du vill inte att lukten ska bli för stark. Använd sprayen på dina träningskläder också. Du vill ju inte lukta på gymmet.