Så enkelt är det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Att använda en luktborttagare kan fungera. Därför kan du fortsätta att använda dina kläder. Du kan även prova behandlingen på dina skor.

Svettluktsdödaren används för sportkläder. Luktstopparen är även tillräckligt effektiv för att användas som deodorant. allt-fraktfritt.se säljer båda varianterna.

yocoair

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Många har upptäckt sprayen Yocoair. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Ta med den på semestern. Du kan ta med den på utflykten.

Hur vet man om det luktar svett?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Lukter kan vara många till antalet. Ruttnande material kan vara en lukt.

En sko lukt spray som också är till för kläder kan ha ämnen som inte alls är bra för kläder. Det är värt att tänka på. Man vill ju inte förstöra sina kläder. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Det är inte alla kläder som är luktfria av naturen. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. De luktar illa direkt. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Ibland behöver du sköljmedel. få dän kattkiss doft
Ju mer du lär dig desto bättre blir det. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

De gånger man inte hinner tvätta kläderna kan man använda sprayen. Du behöver inte vänta utan produkten torkar snabbt. Du kan till och med ha den i bilen.