Är el cigarett skadligt eller inte?

Man hör stundvis att det är en myt att e-ciggen skulle vara så mycket bättre än de vanliga tobakscigaretterna. Det stämmer inte. En e–cigarett är inta alls så giftig som en cigarett innehållandes tjära. Då du frågar sig, är el cigg skadligt, så måste vi begripa att frågan inte är så adekvat om det till ex. handlar om e-cigg eller om standard cigaretter.

e-

Nu är det förstås så att det kan finnas el-cigg hälsorisker och det särskilt om vi använder dig av en variant som ej är godkänd i Sverige. Genom att inhandla e cigaretter utan nikotin slipper ni beroendet.

Skillnad på el cigaretter som saknar nikotin och e-ciggen som har nikotinet i ejuicen

Differensen är hög på e- cigg utan nikotin och dom med. Sverige säljer endast de el-cigg som är utan nikotin. Det man ska ta hänsyn till är att man här oxå kommer att handskas med saker som laddare och en elektronisk del som du håller nära ansiktet.

Var noga med säkerheten, kolla alltid produkten före ni nyttjar den, särskilt om den levereras från utomlands. Slipp livsfara och köp svenskt. Om du köper en e–cigarett som saknar nikotin bör du känna till att den inte har någon åldersgräns, men den ska ändå icke brukas av kidsen. e cigg åldersgräns

E–cigg som saknar nikotin ger inget beroende. Det här är prima för den som icke röker till att börja med. Om du vill sluta röka kan vi ju alltid fastna för nikotinet. Men faktum är att de varianter utan nikotin också funkar vid rökavvänjning.

När är el cigarett skadligt?

Om man aldrig blossat förut finns ju risken att vi utvecklar ett beroende om e-Cigaretten har nikotin. En ung person som blossar ecigg med nikotin skall veta att det kan vara en el cigarett SOM ÄR FARLIG att starta med. Det ett flertal inte vet är att det kan vara början på ett beroende till vanliga cigg också.

Därför är standard cigg farliga

Man kan icke bara säga att el cigarettER ÄR FARLIGA utan att dessutom tala om vanlig rökning. När man har gjort jämförelser visar det sig att det är riktigt stora skillnader. Om man ser det så är e—ciggen avsevärt angenämare. Det existerar många samhällsfördelar med att unga blossar el cigaretter utan nikotin.