Det är lätt att börja sin rökavvänjning

Då man väl har bestämt dig för att det är slut med rökeriet så gäller det att finna en prima metod för rökavvänjning som passar dej. Det finns otaliga sluta röka tips och alla passar ej alla. Här listar vi ett antal saker du kan fundera på för att få det att kännas enklare.

nikotinfri

Det är angeläget att man är ärlig mot dig själv. Har man beslutat er? Om du inte är säker så finns det noll anledning till att satsa på rökavvänjning läkemedel samt annat som icke kommer att göra någon skillnad förrän ni verkligen är med på noterna.

E-cigg är klockrent för att sluta röka

Ett flertal hittar el-cigaretten vara till hjälp. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. I Sverige finns inte dom med nikotin att införskaffa då kan man behöva komplettera med sprej eller dylikt. Kombinationen kan bli mycket fin då man fortsatt har feelingen av att man blossar fast i praktiken de facto ej gör det.

Det som är så kul med e-ciggen är att de kommer i åtskilliga skilda smaker samt att de kan brukas precis överallt. Du skadar ingen annan då man vejpar e-cigaretter så man kan blossa i bilen, på kontoret, i hissen samt var du än känner för det!

Läkemedel som hjälper dig med abstinensen

Nu finns det olika läkemedel mot abstinensen. Ni tvingas välja den metod som passar dig. Fråga er doktor om råd. Om du har bristfällig motivation under tiden kan en coach bistå er.

Prova hypnos om du vill sluta röka tobak DIY e-juice

Man använder hypnos som rökavvänjningsmetod idag. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Många väljer hypnosterapi mot sitt rökbegär.

Var dock noga med att enbart gå till en seriös individ som är känd för att klara av hypnosen på ett förträffligt sätt. Oseriösa aktörer kan endast göra saken värre.

I diskussionsforum existerar det flera sluta röka förslag

På nätet finner ni kostnadsfria sluta röka råd. Man kan fråga andra om hur dom gjorde med sin rökavvänjning. Har du funderingar om el-cigaretter så kan man ju fråga om det också.