Med en nikotinfri elektrisk cigg existerar fördelar

Ofta när eliggen kommer på tal så är det som ett alternativ till vanliga cigaretter. Då man inte kan få i sig nikotin, vad är då så enastående med en elektrisk cigg egentligen?

bästa

en

Idag är det mer och mer populärt att röka e-cigg och folk är medvetna om det. Ungdomar testar en elektronisk cigarett istället för en vanlig version. Eftersomn elcigaretterna, dom som säljs i Sverige, är nikotinfria så utvecklar de ej nåt beroende. Det får fantastiskt positiva konsekvenser.

E-cigg blossas då vi vill då de inte är beroendeframkallande

Att anföra att man endast feströker eller när vi känner för detta är inte någonsin sant om det rör sig om gamla typen av tobakscigg. Då det är så lätt att fastna i tobaksblossande så bestämmer man ju knappast medvetet när du själv vill tobaksröka. Då eciggen är utan nikotin och inte skapar beroende så styr man själv när vi vill tobaksröka eller ej.

Blossande borde ju vara rogivande samt innebära bra dofter samt smaker. Med e-cigg så smakar det gott från det fösta draget och ingen kommer att klaga på osmaklig cigarettrök för den finns ej. Man kan må prima av smaker så som en uppfriskande mynta, vanilj eller jordgubbe.

Mindre pris för nöjet och ingen förtret för någon

Ett startkit för el cigarett räcker otroligt långt. Det blir jätte- mer prisvärt att röka på sin ögonsten bland e-ciggen då en elektrisk cigg räcker i många dagar, detta är en förnäm fördel. När vi icke blir beroende så kommer vi heller inte att känna press på att gå till en el cigarett butik varenda dag. diy ecigg. Det existerar ju också onlinehandel till utmärkta priser.

Äger man en fin el-cigg så fungerar det att använda den lång tid och byta ut e–vätska efter önskemål. När vi vill byta smak behöver vi ej byta maskin som sjävklart är både lönsamt samt praktiskt. Rökningen av e-ciggen är nikotinfri och därför är den legal för samtliga, det existerar alltså noll åldersgräns.

Den som säger att e- cigg är farligt att blossa har icke starkt stöd för detta. Såna påståenden kommer titt som tätt från människor som har ett intresse av folks fortsatta användande av tobakscigaretter än att de skiftar till en för allesamman mera fördelaktiga elektronisk cigarett.

Det gäller att personligen fundera igenom vad e-cigg innehåller. Om man aldrig börjar röka på grund av e-cigg så är det här riktigt bra och någonting som kommer att befrämja hela samhället med minskade hälsoproblem samt en trevligare miljö på offentliga platser.